BLOG


První představení svého druhu, které můžete sledovat online z pohodlí vašeho domova, a přesto se cítit tak, jako by jste na představení byli přítomni osobně.

Přemýšlíte nad zajímavý dárkem, který Vaše děti pobaví a navíc jim přinese smysluplné trávení volného času a zlepší jemnou motoriku? Hledat již nemusíte! Představuji Vám novou edici kouzelnické sady, která zaručeně vykouzlí úsměv na dětské tváři.

Má vaše dítě rádo kouzla a chce se zdokonalit v kouzelnickém umění? Tak právě pro něj je od září roku 2019 znovuotevřen kouzelnický kroužek v Praze 12 - Modřanech.

AKTUALIZOVÁNO - Vzhledem k vyhlášení stavu nouze ze dne 12.3.2020 oznamujeme následující omezení a informace ohledně fungování.

Rozpis termínů karnevalového turné a fotoreport z nich. Již brzy přijedeme i do vaší obce!

Již tradičně při třetí Adventní neděli 15. prosince 2019 proběhl v prostorách Divadla Na Cikorce 2. ročník Vánočního představení pro Klokánek, ze kterého putoval celý výtěžek na zakoupení vánočních dárků pro děti z Klokánku na Praze 4.

Jmenuje se Ondřej Soukup, je mu 24 let, žije v Modřanech a má netradiční povolání - kouzelník a iluzionista. A umí se rozdělit o výtěžek z vánočního představení s dětmi z Klokánku.

Poslední neděli v březnu proběhla v prostorách Divadla Na Cikorce premiéra nového představení s názvem Balónková show.